Ferrieten en poeder kernen

Ferrieten en poeder kernen

TI-Elektronische Poederkernen:

Sinds 1996 houdt ons bedrijf zich bezig met de ontwikkeling en productie van ferriet-ijzerkernproducten in poedervorm.

Door onze professionele ervaring beschikken wij over een ruim assortiment producten in de branche en om de juiste kwaliteit te garanderen worden de door ons aangeboden producten gecontroleerd en getest geleverd.

De producten worden doorgaans gebruikt op het gebied van industriële elektronica, omroeptechnologie, verlichtingstechnologie en de auto-industrie. Via onze inductordivisie vervaardigen en ontwikkelen wij inductieve producten uit kernen: spoelen, transformatoren, filters indien nodig.

De gedetailleerde catalogus van de door ons ontwikkelde ferriet-ijzerpoeder kernproducten kunt u downloaden vanaf onze website, overige productsoorten die niet in onze catalogus zijn opgenomen zijn voorzien van kwaliteitscontrole.

De populariteit van zachtmagnetische mangaan-zink-ferrietproducten is te danken aan hun gunstige magnetische eigenschappen, hoge initiële permeabiliteit, lage verliezen en hoge specifieke weerstand.

Naast mangaan-zinkferrieten hebben wij ook te maken met middel- en hoogdoorlaatbare nikkel-zinkkernen. Deze kerntypen hebben een laag verlies in het frequentiebereik van 100 kHz – 1,5 MHz.

Ons hoofdprofiel bestaat uit ringkernen en ringkernen, die wij op voorraad hebben.

Onderzoek & Ontwikkeling:

Onze partner bij de speciale ontwikkeling van ijzerpoederkernen is de afdeling Vastestoffysica van het Hongaarse Centrale Fysische Onderzoeksinstituut.

Waarom TI-Electronic kernen kiezen:

  • Wij vervaardigen en ontwikkelen verschillende soorten producten
  • Onze producten voldoen altijd consequent aan de eisen van onze partners
  • Wij leveren een getest product
  • Onze prijzen zijn gunstig in Europa
  • Wij bieden een ruime keuze aan traditionele en state-of-the-art zaden
  • Wij vervaardigen en ontwikkelen inductieve producten uit kernen
  • Wij leveren stipt
  • Wij bieden garantie

Testen: