Product ontwikkeling

Verlichting

Wij maken een product:

TI-Electronic heeft tientallen jaren ervaring in de productie en ontwikkeling van elektronische producten en componenten. Wij verzorgen de productie en ontwikkeling van de door ons bedrijf ontworpen producten, evenals de elektronische producten en componenten van onze partners, van prototypeniveau tot serieproductie.

In het geval van ferriet- en nanokristalcomponenten vereist onze productontwikkeling natuurwetenschappelijke precisie, in welk geval onze ontwikkelingspartner, het Hongaarse Central Solid State Physics Research Institute.

De belangrijkste profielkracht van ons bedrijf is de ontwikkeling van verkoopbare en gegarandeerde, kwaliteitsstabiele producten op basis van de technische ontwerpen van de producten van onze partners, evenals de serieproductie, verpakking en traceerbare IT-diensten van het product.

Om elektronische producten op de markt te brengen, moet aan een aantal officiële kwaliteitsvoorschriften en -normen worden voldaan.

Ons bedrijf heeft professionele ervaring met het verkrijgen van officiële kwaliteitscertificaten voor elektronische producten in de Europese Unie, de VS, Japan of in het land op verzoek van de klant.

We beschikken over een lange traditie en ervaring op het gebied van de ontwikkeling van inductieve componenten. Voor deze producten hebben we een productie-cultuur in de loop der jaren die continue kwaliteitszorg door een multi-stage controle en de ontwikkeling van product-specifieke productielijnen garandeert. De inductieve ballasten worden gekenmerkt door een breed scala van modellen en een hoge technische kwaliteit die aan de west-europese eisen voldoet.

Onze productielijnen zijn zodanig ontworpen dat ze snel worden omgebouwd voor andere ballastsoorten, zodat we op de behoeften van onze klanten flexibel kunnen reageren. Onze producten voldoen aan de behoeften van de internationale markt, zij voldoen aan de eisen van de Europese normen, zodat we naast het vervullen van de nationale behoeften ook voor de export leveren.