Over ons

TI-Electronic:

TI-Electronic™ – Tommy-Invest Elektronikai Kft. – Hongaarse elektronische fabrikant, ontwikkelaar en dienstverlener.

Het bedrijf TI-Electronic is partner van vele Hongaarse en internationale bedrijven, produceert en ontwikkelt op bestelling elektronische producten in de categorie van kleine en middelgrote series.

Het hoofdprofiel van het bedrijf omvat de automatische en handmatige productie van elektronische circuits en panelen, het bieden van gerelateerde diensten, de ontwikkeling en productie van inductieve producten, de montage van elektronische producten, kwaliteitsborging, verpakking, logistiek en transport.

TI-Electronic beschikt over aanzienlijke knowhow op het gebied van de productie en inkoop van ferriet, nanokristal en amorfe kernen die nodig zijn voor inductieve producten.

Onze partner in de ontwikkeling van de kernen is het Hongaars Centraal Fysisch Onderzoeksinstituut.

TI-Electronic locatie:

TI-Electronic bovenaanzicht

TI-Electronic™ merknaam:

Het bedrijf TI-Electronic brengt zijn eigen ontwikkelde producten op de markt onder de merknaam TI-Electronic™, voornamelijk op de Hongaarse en Europese Unie markt.

Onze slogan:

“Kennisgebaseerde elektronische productie”

Divisies:

  • Montage en productie van elektronische producten
  • Productie van elektronische circuits, aanbieden van gerelateerde technologieën
  • Mechanische montages
  • Productie en ontwikkeling van inductieve producten
  • Productie en ontwikkeling van ferriet- en nanokristalkernen
  • Productie en ontwikkeling van magnetische datatopnamemagneetkoppen
  • Kabelassemblage
  • Productie van kunststofproducten
  • Prototype ontwikkeling

Waarom u voor ons zou moeten kiezen:

TI-Electronic beschikt over decennialange ervaring in een breed scala aan elektronische productie.

Ons team ondersteunt u op elk gebied van productie met hun beste expertise, in kostenoptimalisatie van productie, kwaliteitsborging, flexibele samenwerking en het bieden van concurrerende marktprijzen.

Onze kracht ligt in productontwikkeling, we ondersteunen onze partner op alle gebieden van productie met onze suggesties, die de belangen van onze partner en de gezamenlijke samenwerking bevorderen.

Milieubewustzijn en duurzaamheid:

Het bedrijf TI-Electronic streeft in al zijn activiteiten voortdurend naar duurzame en milieubewuste operaties. TI-Electronic is toegewijd aan de volgende richtlijnen:

  • maximalisatie van op hernieuwbare energie gebaseerde operaties
  • toepassing van energie-efficiënte technologieën
  • gebruik van milieuvriendelijke materialen
  • richting recyclen
  • ondersteuning van milieubewust denken van al onze medewerkers en partnerrelaties

Bedrijfsgeschiedenis:

De locatie, gelegen in de stad Szécsény in het graafschap Nógrád, begon zijn activiteiten in de vroege jaren 1950 als een machinepost.

Vanaf 1970 werd de locatie een belangrijke fabriekseenheid van het ELZETT Slot- en Hangslotfabriek bedrijf, waar de productie van slotproducten plaatsvond tot 1986.

Vanaf 1986 werd de fabriek overgenomen door het bedrijf Budapest Radiotechniek Fabriek, beter bekend als BRG.

Vanaf het einde van de jaren 1980 zette het eerste onderneming van het TI-Electronic team, BRG-Elsa Ltd., de productie- en ontwikkelingsactiviteiten voort op de locatie, in samenwerking met hun belangrijkste zakelijke partner, het Nederlandse bedrijf Philips.

De strategie van de kleine Hongaarse onderneming van 20 medewerkers was ‘kennisgebaseerde productie’, dus begonnen zij met de productie van complexe precisietechnologie vereisende magnetische tape schrijvende, lezende en wissende magneetkoppen.

De uitstekende kwaliteit van de geproduceerde producten resulteerde in een toenemende bestelling van Philips en een partnerschapsrelatie die tot op de dag van vandaag bepalend is voor het leven van de fabriek in Szécsény.

Vanaf 1992 zette het bedrijf zijn activiteiten voort onder de naam Elektronische en Mechanische Productie, Dienstverlening en Handelsmaatschappij Ltd. (EM), dynamisch ontwikkelend, en tegen het jaar 2000 had het al 1700 werknemers en meerdere fabriekslocaties.

Vanaf 2004 zet het bedrijf zijn decennialange geschiedenis voort in de elektronische productie onder de naam TI-Electronic™ – Tommy-Invest Elektronica Ltd.

Onze certificaten:

Ons bedrijf beschikt over ISO 9001, ISO 14000, DIN, UL en VDE certificaten die door continue audits worden bevestigd. Catalogi

Prijzen:

De onderneming ontving de prijs “Voor de economie van de provincie Nógrád” (Nógrád Megye Gazdaságáért Díj)

Referenties:

Referenties